Spring til indhold

Lidt om Clenflex

Vi tror på, at fremtidens guld er lavet af plast.

Vores verden

Baggrund

Vores virksomhed startede i 2019, hvor vi for første gang stiftede bekendtskab med pyrolyse teknologien. Siden har vi arbejdet intenst med hele processen omkring pyrolyse, som omfatter både forbehandlings- og efterhandlingsprocesser.

Clenflex er et kompetancecenter omkring pyrolyse. Foruden selve pyrolysereaktorerne kan vi levere komplette løsninger med avancerede forbehandlingsudstyr, lige som vi kan levere knowhow som konsulenter.

Vores placering

I sommeren 2020 flyttede vi til nye lokaler på Odense Havn – LINDØ. Placeringen er på den tidligere skibsværft grund, som i dag huser en lang række højteknologiske virksomheder. Med Vestas som en af de nærmeste naboer, så er dette miljø det helt rigtige for en CleanTech virksomhed som vores.

Maritim Startup Hub

Vores forretningsmodel er at kunne levere komplette pyrolyseløsninger. Vores løsninger tilpasses kundernes behov og kan leveres i forskellige størrelser. I den forbindelse udviklede vi et pyrolyseanlæg, som kan indbygges i en 40 fods container. Denne løsning har vist sig at kunne bruges maritimt. 

På baggrund af dette havde vi den store glæde at blive optaget i Maritim Startup Hub i sommeren 2020. Vores medlemskab har været en stor hjælp og det har været med til at for vores virksomhed til det den er i dag.

Investorer

I 2021 gennemførte Clenflex en kapitalforhøjelse, som betød, at vi fik nye investorer ombord i ejerkredsen. Samtidig blev selskabet omdannet til et A/S, og vi fik en professionel bestyrelse.
Vi er fortsat interesseret i at få kontakt til relevante investorer. Det gælder både som investor i vores selskab, men også til at investere i vores stationære pyrolyseprojekter. Har du interesse i at høre mere om, hvad Clenflex A/S kan tilbyde sine investorer, så er du meget velkommen til at kontakte os.

Bestyrelsen

Bestyrelsesformand

Charlotte H. Jacobsen

Næstformand

Ole Christensen

Bestyrelsesmedlem

Poul Laursen

Bestyrelsesmedlem

Søren Kirches

Bestyrelsesmedlem

Niels Immerkjær

Ledelsen

Chief Executive Officer

Jan Mathorne

chief technology Officer

Niels Immerkjær

Modtag mere information

Udfyld formularen herunder, så sender vi informationsmaterialet hurtigst muligt!